Daar is het om te doen in de sportfysiotherapie

RETURN TO PLAY

Daar is het om te doen in de sportfysiotherapie. Daar is het elke NVFS sportfysiotherapeut om te doen: elke patiënt weer helemaal terugbrengen op niveau. Zo snel, zo verantwoord, zo optimaal mogelijk. Tegelijk is ieder herstelproces een gezamenlijk proces. Waarin patiënt en sportfysiotherapeut samen optrekken, samen werken. Planmatig. 

Terugbrengen op niveau betekent terugbrengen op ieder niveau. Van doorsnee breedtesport tot en met absolute topsport. Beoefend door valide en mindervalide sporters. En, optimaal herstellen betekent ook oog voor preventie. Zodat blessures in de toekomst worden voorkomen.

test

MSG Lustrum Symposium 2022 'On the move'

Op 7 april 2022 zal het MSG Symposium in het kader staan van onderzoek dat door het MSG Science Netwerk Fysiotherapie is ondersteund en waaraan leden van het MSG Science Netwerk Fysiotherapie hebben meegewerkt.

test
Wetenschappelijke publicaties

Bekijk de drie wetenschappelijke publicaties die verschijnen als Nederlandstalig referaat met een praktische vertaalslag in de NPi-service en diverse publicaties die vrij toegankelijk zijn op de website van de uitgeverij of het tijdschrift.

DE BEROEPSVERENIGING VAN/VOOR DE SPORTFYSIOTHERAPEUT

5 goede redenen om lid te worden en te blijven

  1. De NVFS is de enige organisatie die zich met hart en ziel inzet voor een steeds betere sportfysiotherapie en steeds betere sportfysiotherapeuten.
  2. De NVFS is de enige organisatie die over de volle breedte van ons vakgebied opkomt voor onze beroepsgroep.
  3. Je NVFS-lidmaatschap scheelt je geld (denk aan kortingen voor scholing, congressen, promotiemateriaal enzovoorts).
  4. De NVFS is van en voor de leden: jij beslist dus mee over de toekomst van ons prachtige vak.
  5. Met je NVFS-lidmaatschap straal je betrokkenheid uit bij jouw, bij ons vak: de sportfysiotherapie. 

test