NVMT-symposium Back-UpDate is verplaatst naar 12 en 13 juni 2021

Datum:8 mei 2020
Locatie:
NBC Nieuwegein
Lage rugpijn is wereldwijd een van de meest voorkomende ingrijpende gezondheidsproblemen en dit zal naar verwachting de komende jaren alleen maar toenemen. Na het succes van het NVMT-symposium in 2019, organiseert de NVMT in 2020 een hoogstaand symposium over lage rugpijn: Back-UpDate.

Internationaal karakter

Het symposium heeft meer dan ooit een internationaal karakter. De Australische prof. Peter O’Sullivan zal zich klaarstomen voor deze enerverende dag! Dit is iemand die je de Wow factor geheid kan geven en dit zal hij doen met twee lezingen: ‘Facts and myths of back pain’ én 'Cognitive functional approach to back pain’. Daarnaast komen prof. Steven Linton en de Duitse prof. Julia Anna Glombiewski langs met interessante lezingen. Van Nederlandse bodem komt ook een sterke delegatie met o.a. Edwin de Raaij, MSc., die tijdens de ontbijtsessie spreekt over hoe nieuwe kennis te implementeren met de ups and downs. Dagvoorzitter Erik Thoomes leidt alles in goede banen waarbij er uiteraard weer een NVMT-award zal worden uitgereikt.

Accreditatie
Het symposium is dit jaar ook uitermate geschikt voor algemeen fysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten en psychosomatisch fysiotherapeuten. Accreditatie is aangevraagd bij het Keurmerk en KRF NL voor de deelregisters: Manueel, Sport, en Psychosomatiek en het basisregister Algemeen.

Nieuwsgierig?
Bekijk hier o.a. het programma en lees meer over de sprekers en bekijk de abstracts. Aanmelden met 25 euro vroegboekkorting kan nog tot 1 februari. Na 1 februari betaal je als lid 110 euro. Mis het niet en meld je snel aan want vol=vol!

Trefwoorden: