15e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres

Datum:28 november 2019 - 29 november 2019
Organisator: VSG i.s.m. NVFS
Type: Symposium
Locatie:
Ermelo
Op donderdag 28 en vrijdag 29 november 2019 organiseert de Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) alweer voor de vijftiende maal haar toonaangevende Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres.

Vroegboekkorting

Dit congres wordt zoals gebruikelijk in samenwerking met de NVFS georganiseerd en wordt gezien als de ontmoetingsplek waar sportartsen, orthopeden, (sport)fysiotherapeuten, cardiologen, bedrijfsartsen, huisartsen, onderzoekers en andere professionals in de sportgezondheidszorg elkaar treffen en kennis delen.

Tot 15 september profiteert u van een vroegboekkorting.

Programma
Het is de congrescommissie opnieuw gelukt om een boeiend programma samen te stellen. Het belooft een inspirerend congres te worden met onder andere de volgende (internationale) keynotes:

Professor Eamonn Delahunt, University of Dublin, Ireland
Professor Anton Wagenmakers, Liverpool John Moores University, UK
Professor Hans Zwerver, Universiteit van Groningen
Professor Domenico Corrado, University of Padua Medical School, Italy
Professor Sinead Holden, Aalborg University, Denmark

De sessies spitsen zich toe op het bewegingsapparaat en exercise=medicine. Aan een aantal sessies wordt nog gewerkt dus hou de nieuwe website in de gaten voor nieuwe updates.

 

Abstracts

De congrescommissie nodigt u allen uit om een abstract in te dienen voor het houden van een voordracht of een posterpresentatie op het congres. De richtlijnen zijn te vinden op de website. Het abstract dient voor maandag 9 september ingediend te zijn.

Hopelijk mogen wij u in november verwelkomen!

Trefwoorden: