msg-logo-vierkant-2.jpg
21 april 2023

MSG Capita Selecta lezing 'Back2Action'

15 juni 2023 - 19.00 uur wordt deze Capita Selecta lezing gepresenteerd door Eva Poolman PhD i.o. en dr. Wendy Scholten-Peeters.

Het Back2Action project is als een van de eerste onderzoeksprojecten gestart met ondersteuning vanuit het MSG Science netwerk fysiotherapie. Vele collega's van het netwerk hebben voor deze studie een bijdrage geleverd aan de rekrutering van patiënten en het uitvoeren van de geprotocolleerde behandeling, een fase van het onderzoek die nu afgesloten is.
Tijdens deze lezing zullen ook ervaringen met Back2Action worden gedeeld door fysiotherapeuten en een patiënt die hebben deelgenomen aan het Back2Action onderzoek.
Meer informatie over het Back2Action onderzoek en het programma van deze Capita Selecta lezing tref je aan op de MSG science netwerk fysiotherapie website.

Na afloop van de Capita Selecta lezing is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken onder het genot van een drankje en een hapje.

Nog geen lid van het MSG science netwerk fysiotherapie?  Meld je hier aan!

Kosten deelname:

  • Leden NVMT, NVFS, NVOF, NFP: gratis.
  • Deelname als lid van MSG Science Netwerk Fysiotherapie: gratis
  • Alumni en studenten van de Master of Sciences Musculoskeletal Physiotherapy Sciences: gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht via deze website.
  • Overige studenten (opleiding Fysiotherapie of Master-opleiding): gratis
  • KNGF-lid:  € 20,--
  • niet-KNGF lid: € 25,--