05 april 2022

Call for papers

Beste collega’s, beste onderzoekers,

Op 29 juni en 1 juli wordt de zomereditie van het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres gehouden.  De programmacommissie heeft weer een zeer boeiend programma opgesteld met maar liefs 6 keynotes, 10 parallelsessies en diverse workshops. 

Eén van de hoogtepunten van het congres is de zogenaamde Star Paper session. Aanstormend onderzoekstalenten proberen daarbij de prijs voor de beste voordracht in de wacht te slepen.

De congrescommissie van het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres nodigt jou uit om een abstract in te dienen voor het houden van een mondelinge voordracht of een posterpresentatie op het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres, donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli 2022.

De onderwerpen hiervan dienen te vallen binnen het ruime domein van sport, bewegen en gezondheid. Hieronder vallen zowel rapportages van wetenschappelijk onderzoek en doctoraal scripties als ook case-reports.

De beste 20 abstracts nodigen wij uit om hun onderzoek in een presentatie van 7 minuten toe te lichten tijdens de plenaire sessies op het congres.

De top drie van beste abstracts zullen om de titel ‘Beste vrije voordracht’ strijden in de ‘Star Paper Session’ op de donderdag van het congres.

De aanmeldprocedure en alle informatie is te vinden op de website.

Hopelijk tot ziens in Ermelo!