24 september 2021

Webinar 'Enkelletsels'

Hand-outs en abstracts van de Webinar 'Enkelletsels'. Een serie van 4 webinars over onderzoek, behandeling en preventie van enkelletsels. Doel van de serie webinars is het vergroten van kennis over enkelletsels, diagnostiek, behandeling, gebruik van de versterk-je-enkel-app en indicaties wanneer door te verwijzen. Leden van de NVFS kunnen de hand-outs en abstracten downloaden. Het is nog mogelijk om je aan te melden voor de 3e en 4e Webinar 'Enkelletsels'.

Hand-outs en abstracts van de Webinar 'Enkelletsels'

In het 1e Webinar ‘Enkelletsels, Triviaal of niet? van 1 april 2021’ schetsten Prof. Dr. Evert Verhagen en Prof. Dr. Gino Kerkhoffs de omvang en de ernst van het enkelletsels op zowel de korte als de lange termijn. 

In het 2e Webinar 'Enkelletsels, Meten we wat we willen meten?' van 15 juni 2021 hebben Dr. Maartje Zengerink, Dr. Jo Verschueren en Bruno Tassignon over de screening en diagnostiek gesproken. 

In het 3e Webinar 'Enkel letsels in de praktijk, hoe werkt dat (samen)? van 16 september 2021 hebben Dr. Kasper Janssen Sportarts en Anja van Wichen, sportfysiotherapeut over de behandeling gesproken.